Nettdating når og hvor det passer deg.


Som bruker på singleparent.no er der ingen tvil om at din personlige fritid er begrenset. Det er barna, jobben og de daglige gjøremålene som fyller dagene. Når du så endelig har litt tid til deg selv, er det ikke sikkert du er i nærheten av datamaskinen så du kan slappe av med litt nettdating. Men fortvil ikke, for med mobildating bryter du disse begrensningene! Når du dater via din mobil, foregår det nemlig på nøyaktig samme måte som når du sitter ved pc-en hjemme.

 

Det er genialt!

Hvis du og ungene for eksempel er på familieweekend, og du ut i de små timer føler deg litt ensom og savner å chatte med dine kontakter på single-parent.no, så er ikke det lenger problematisk at du ikke kan logge på pc-en din! For har du en mobiltelefon med nettilgang, og det er nettdekning der du er, så kan du med vårt nye mobildating-system, logge på og chatte, skrive og date løs. Alt fungerer akkurat som når du sitter hjemme ved datamaskinen din. Det er jo forrykende genialt!

 

Sånn virker det

Unikt for single-parent.no sin utgave er at vi har samlet alle funksjonene på mobilen, noe som betyr at du ikke, som mange andre dating-sider krever, må laste ned en app eller et spesielt program for å komme inn. Når du logger på via vårt system, blir telefonen din automatisk gjenkjent, og du blir overført direkte til mobilutgaven. Hvis du til gjengjeld sitter hjemme en kveld, og vil hygge deg ved lap-topen eller din stasjonære datamaskin, så kommer du over på denne utgaven i stedet.

 

Er det kommet for å bli?

Ja, det er det ingen tvil om! For det første er det utrolig lett. Du behøver ikke ha pc-en med deg, og du kan gå online overalt hvor du har internettilgang.

For det andre er det en naturlig utvikling, for du har jo likevel mobiltelefonen med deg mesteparten av tiden. Og i takt med at flere og flere får smarttelefoner, kan de fleste være på nett via mobilen.

Det er allerede mange som dater via mobil i dag, og utviklingen ser ut til å bare gå én vei… fremover! Det er jo også genialt at du kan fortsette å holde kontakten med dine chattevenner når er på toget, campingplassen, festival og så videre. Alle steder hvor du ikke nødvendigvis har pc-en din med.

 

Fordeler og ulemper?

Skjermen på mobil din er vesentlig mindre enn din pc-skjerm, så her er det en klar forskjell. Profiltekstene dine og især ditt profilbilde blir vist i betydelig mindre størrelse. Så på det punktet er det en liten begrensning i forhold til på datamaskinen. Men så kan du jo bare studere de ulike tekstene og bildene når du er hjemme. Til gjengjeld tror vi at med den nye muligheten ved Single-parent.no – hvor du bare logger på uten bruk av spesielle apper – vil det uten tvil skje en kjempestigning i antallet av brukere på siden. Det vil si; dine muligheter for at møte ”den rette” er tilsvarende større!

 

 

Ingen


Top 11 liker

Her er listen over de folkene som andre brukere liker best. For å komme på denne listen skal brukere av nettstedet bare besøke din profil og klikke på Liker

singleparent.no Chat

Åpne chaticon
alle
Loading...
Loading...